אודות

מסעדת 4SEA בהרצליה פיתוח היא מאותן מסעדות שיושבים בהן ומרגישים לרגע אחד בחו"ל. השקיעות, הגלים, הבריזה מהים והריח הממכר של הים שכולנו אוהבים. הקונספט של התפריט נבנה על ידי שני שפים – מצד אחד שף אורי קאריק בן 40 מהרצליה עם כ-20 שנות ניסיון במטבחים. קאריק, אשר אמון על תפריט המסעדה, עבד בעברו במסעדות מובילות בנהן מסה, שף מסעדת מלון סטאי ויאמקה בהרצליה. מהצד שני משלים אותו הסושימן לב יוסף עם למעלה מ-15 שנות ניסיון במטבחים היפנים המובילים בתל אביב כמו שילה, TYO, FU. יוסף אמון על תפריט הסושי הפוטוגני במיוחד ויחד רקמו שני השפים תפריט שמתאים כמו כפפה ליד ללוקיישן של המסעדה בקו הראשון לים בהרצליה פיתוח.

המסעדה מציעה תפריט השואב את השראתו מהארצות השוכנות על חופי הים התיכון, ומורכב מחומרי גלם איכותיים, טריים ומשובחים אשר נבחרו בקפידה. במסעדה מוגשים מנות מגוונות במחירים הוגנים לשעות הערב, וסושי מובחר וטרי במגוון הרכבים.

4SEA

מטבח עדכני וסושי איכותי אל מול הים התיכון

מאז 1990

4SEA

מסעדת 4SEA היא מאותן מסעדות שהתגעגענו אליהן. לצד נוף הים נפתחת מסעדה שמביאה שני מטבחים: אחד – מטבח פתוח של סושי והשני – מטבח עדכני מתאים לכל המשפחה.

מה אומרים עלינו

תמונות שצולמו ע"י הלקוחות שלנו